Pagina 1 van 1

elektrische stoelen wisselen

BerichtGeplaatst: 02 nov 2008, 16:55
door Karaca19
Hallo,
ik heb een setje losse stoelen liggen met memory en hoofdsteun bediening op de knopjes, deze wil ik inbouwen in mn 300SD zonder memory maar wel electrisch.
gaat dit passen kwa stekkers onder de stoelen? en zit er wel degelijk verschil in?

Re:elektrische stoelen wisselen

BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 22:42
door Boggels2
In mijn 380SE van 82 zitten elektrische stoelen zonder geheugen. Die hebben 8 pennen (aansluitingen) recht onder de voorstoel. Die met geheugen hebben volgens mij 14 pennen op het tableau met de printplaat en de verbindingsstekkers naar de motoren. Dat gaat dus niet één op één passen.

Ik heb ook een set met geheugen liggen (inclusief kabels en bediening in de deur) maar ik heb besloten die maar niet in te bouwen. Ik zie het nut van het geheugen eigenlijk niet in, omdat ik in 99% van de gevallen zelf in mijn Benz rijd. Daarnaast zijn de kabeldoorgangen van carrosserie naar deur bij mij te smal (2 kleine doorgangen in plaats van 1 grote) voor de stekkers van de kabels. Dat kun je beter ook maar even vooraf checken want als de doorgang te klein is, moet je je bedieningskabels slopen om ze in te kunnen bouwen. Ik heb ervoor gekozen om dat niet te doen.