W126Club.nl

Alles over de Mercedes W126

Het is nu 17 feb 2020, 21:20

Vervuilende auto !

Hier kun je over van alles en nog wat kletsen omtrend de W126.
Leuk filmpje met een W126? Of met de W126 iets leuks mee gemaakt?
Plaats het hier!
(Geen vragen over de W126)

Moderators: Neerven, Bram Jansen

Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Gebruder S » 21 mei 2015, 11:41

Juist Harry , helemaal mee eens .

Misleiding overheid t.b.v. eigen doelstellingen en targets.
Stekkeren electro auto’s bewerkte versie : https://www.youtube.com/watch?v=PEcJ4oG3_As
Wat valt hier nog meer op?. Juist , wij worden gehersenspoeld. De overheid misbruikt al jaren kinderen t.b.v. het behalen van eigen commercieele targets en om ons te misleiden want een schattig kind dat het woord stekkeren uitkraamt wordt door 1 ieder thuis voor de buis met een goedkeurende glimlach geaccepteerd . Terwijl er wetten zijn m.b.t. de minimale leeftijd voor arbeid te verrichten ,maar enorme denktanks van de overheid passen al jaren hetzelfde trucje toe om ons te indoctrineren, misleiden , en een bepaalde kant op te duwen door ons een bepaalde beeldvorming op te spelden die niet op waarheid berust is en alleen om zakkenvullerei gaat want dat is het eigenlijke doel. Het gekke is dat het hen ook altijd weer lukt en wij als makke schapen volgen en er zelfs in geloven en er naar gaan handelen waarbij we er ook nog eens als gehersenspoelde burger een goed gevoel bij krijgen als we zo goed bezig zijn en de boodschap begrepen hebben. Men zegt dat men tegenwoordig nooit meer blindelings achter een schreeuwende man met een snor aan zou gaan lopen maar in feite doen we continu niet anders dan dat door de misleiding zonder dat we het zelf door hebben.

Een goed voorbeeld van het W201 forum:
Het is wel heel erg hypocriet. Sluiten ze eerst de relatief 'schone' aardgascentrales (want gas is gekoppeld aan de olieprijs en dat is de witte boorden criminele graaiers te duur) en zetten er ( klik) CO2 en fijnstof uitbrakende kolencentrales http://tikobv.nl/Milieu.html
(klik) voor in de plaats (want de kolenprijs zit de afgelopen decennia in een vrije val) en dan vervolgens Jan met de pet dwingen tot aanschaf van een nieuwe auto omdat die iets oudere zo 'vervuilend' zouden zijn. Me dunkt dat de beleidsmakers een fraai commisariaatsbaantje in het vooruitzicht is gesteld om vooral de aandacht van deze centrales af te leiden en met veel bombarie in de media de 'vieze' auto in het spotlicht te zetten.
Met dit soort politiek worden we dus met onze berustende koppen als slachtlammeren netjes in het consumentengedrag gemanouvreerd die dit soort opportunistische proleten voor hun (financiele) ogen hebben.
Oh, en binnenkort zijn de brommers aan de beurt (dat houdt de aandacht weg van het werkelijke probleem), gevolgd door een extra belasting op CV ketels (om je te verplichten de stadsverwarming van diezelfde proleten af te nemen), want ja . . de aardgas opbrengsten zijn tegengevallen en Brussel wil ook weer 200 miljoen

Artikel uit de krant :
De overheid is steeds meer een gemankeerd bedrijf, dat zich gedraagt zich als een haastige tiran. Too big to fail.
Uitkeringsorganisatie UWV bevond zich deze week in het oog van de storm. Alles wat de huidige overheid fout kan doen gaat fout bij het UWV. En het is lang niet allemaal de schuld van dit Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Regering en Kamer schrijven steeds hardere regels die uitvoeringsinstanties dwingen tot harteloos gedrag.
De Nationale Ombudsman rapporteerde onlangs over de Fraudewet - een product van het VVD-CDA-PVV-kabinet Rutte I. Alles wat misging zou worden opgelost met een keiharde aanpak. Wat blijkt: het UWV deelt keiharde boetes uit aan mensen die iets onhandigs hebben gedaan, iets niet begrepen en soms zelfs bij fouten in de eigen administratie. Echte fraudeurs worden niet sneller gepakt door de spierballenwet.
Het is de zelfde wantrouwende overheid zonder zelfreflectie die hard doorpakt bij het uitrollen van sociale en medische systemen. Het goede nieuws van staatssecretaris Van Rijn deze week was dat de decentralisatie van de jeugdzorg naar de gemeentes klaar is, Suggestie: de decentralisatie van zorg, werk en inkomen deugt. Hoe kan hij het zeggen?
Het College Bescherming Persoonsgegevens meldde dezelfde dag dat Suwinet niet goed is beveiligd. Dit is het cruciale datanetwerk waarover alle informatie over uitkeringen, alimentatie, boetes, arbeidsverleden en meer persoonlijke gegevens van miljoenen burgers landelijk worden uitgewisseld. Het houdt niet goed bij wie er inloggen, het registreert reacties op misbruik niet. De parkeerdienst kan meekijken.

Met andere woorden: Het wordt tijd voor bijvoorbeeld de PVW ( Partij van de Waarheid ).
Avatar gebruiker
Gebruder S
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 18 apr 2011, 21:26
Woonplaats: Cuijk
Roepnaam: Jesse
Type wagen: 260SE
Bouwjaar: 1989
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W140 350 TD 1993 ( stargallery )
C107 350 SL_C aut 1972
W124 300D aut. 1987
W108 280SE 1972
W203 combi elegance 2004


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Gebruder S » 26 mei 2015, 08:13

Vervolg Stekker auto :

Overheid gooit miljarden weg door stimuleren elektrisch rijden

http://www.z24.nl/ondernemen/overheid-g ... mer-562329
Avatar gebruiker
Gebruder S
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 18 apr 2011, 21:26
Woonplaats: Cuijk
Roepnaam: Jesse
Type wagen: 260SE
Bouwjaar: 1989
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W140 350 TD 1993 ( stargallery )
C107 350 SL_C aut 1972
W124 300D aut. 1987
W108 280SE 1972
W203 combi elegance 2004


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Wasibi » 26 mei 2015, 10:58

Voor ieder weldenkend mens een open deur.

Elecetrisch rijden wordt alleen gedaan omdat het financieel voordeel oplevert.. Codewoord: Bijtelling.
Een Kwh uit het stopcontact is veel goedkoper dan een Kwh uit de benzine/dieselpomp met dank aan de accijns en belasting.
Het rendement van een moderne kolen/gascentrale is een 50% maar door alle transportverliezen is het rendement uit het stopcontact een stuk lager. en dan hebben we de opslag in de accu nog niet gerekend -> electrisch naar chemisch en van chemisch weer naar electrisch. wat hou je over als de energie uiteindelijk in de electromotor omgezet wordt in beweging?

Totale gekte dus.

Anderzijds is het practisch niet verkeerd voor de gezondheid, om uitlaatgassen naar het buitengebied te verplaatsen en dat auto's zonder uitstoot door het woongebied zoeven ;)
Denk ik ook voor het gemak dat nagenoeg elk huis in NL een gasgestookte C.V. ketel heeft.... Tsjaaa :unsure:
Electrisch stoken? = totale collaps van het energie net!

Geen eenvoudige materie in tijd van crisis waar eigenlijk de totale energie-infrastructuur zou moeten worden vervangen.
Grolsch en Guinnes beer expert. ;-)
Avatar gebruiker
Wasibi
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 1235
Geregistreerd: 25 sep 2009, 01:04
Woonplaats: Middelburg
Roepnaam: Alex
Type wagen: 500SEC
Bouwjaar: 1984
LPG: Ja
Opmerkingen / andere wagens: W123 300D (3.6 AMG) 1977
W123 250 1976
Triumph Spitfire 1973


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Gebruder S » 11 okt 2015, 19:37

Ik wil nu ook opheldering over de uitspraak van Wiebes met zijn stomme blik in de camera .
Ja dankzij de nieuwe regeling voor oldtimers die vanaf 2013 van start is gegaan is de luchtkwaliteit in Nederland sterk verbeterd.

WAAR is die uitspraak op gebaseerd als alle andere nieuwe auto’s evenveel rotzooi uitstoten met sjoemel software als een oldtimer?
Hoe is die sterk verbeterde luchtkwaliteit gemeten dan en waar dan wel.?
Hoezo milieudoeleinden zijn behaald?

Wellicht al op dit forum bekend bij allen via vrijstelling oldtimer maar ik plaats hem hieronder toch weer even.

Zie kamerdebat live morgen tussen 1100-1300

Wat: notaoverleg Omtzigt over budgettaire opbrengsten oldtimermaatregel.
Waar (gewijzigd): Thorbeckezaal op de tweede etage van de nieuwbouw van het gebouw van de Tweede Kamer. Bezoekersingang aan de Lange Poten 4 in Den Haag.
Wanneer: maandag 12 oktober van 11:00 tot 13:00 uur.

live uitzending Thorbeckezaal
http://downloadhq.kpnstreaming.nl/index ... Extern500k

Wereldwijd is er geschokt gereageerd op het dieselschandaal van Volkswagen. En uit onderzoek van het Brusselse instituut Transport en Environment (T&E) blijkt nu dat ook andere merken veel meer vervuiling uitstoten dan is toegestaan. Sommige van de nieuwste modellen zouden de milieuzone van Utrecht niet eens in mogen. De boel staat op zijn kop.

De hele affaire legt een bom onder het feitenmateriaal dat de Staat heeft aangedragen in de rechtszaken die we hebben gevoerd. In de laatste zaak over de Mercedes 240 Diesel van Bart Kouwenhoven moet de uitspraak nog volgen en we hopen dat de rechters de recente ontwikkelingen betrekken in hun overwegingen. Het zou weleens een keerpunt kunnen worden

Nu het breder bekend wordt dat we sluitende cijfers hebben en het Ministerie van Financiën niet meer heeft dan een raming op basis van aannames, levert dat tumult op. Zowel onder politici als in de media. De Fehac heeft bovendien aangekondigd dat ze van de gelegenheid gebruik maakt om vóór de vergadering een petitie aan te bieden aan de financieel woordvoerders van de politieke partijen.

En natuurlijk kunnen we geen garanties geven, maar het zou wel eens het keerpunt kunnen worden.
Avatar gebruiker
Gebruder S
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 18 apr 2011, 21:26
Woonplaats: Cuijk
Roepnaam: Jesse
Type wagen: 260SE
Bouwjaar: 1989
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W140 350 TD 1993 ( stargallery )
C107 350 SL_C aut 1972
W124 300D aut. 1987
W108 280SE 1972
W203 combi elegance 2004


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Harm1 » 17 okt 2015, 09:06

Goedemorgen auto/oldtimerliefhebbers. Sindskort heb ik een schotelantenne en o.a. rtv-noord ontvangen, met teletext en wat lees ik nu? Een bericht met kop " Oldtimer zorgt voor co-vergiftiging "
Het gaat over een auto met draaiende motor in de garage etc.
Dit gebeurt dus met elke auto met draaiende motor.
Hoezo stigmatiserend?
Ik begrijp opeens weer waarom ik Nederland 14 jaar geleden vaarwel heb gezegd.
mvg.uit het diepe zonnige zuiden van Spanje. Harm.
Account op speciaal verzoek van Harm aangepast door Beheerder Bram Jansen
eind november 17
Harm1
In Memoriam
 
Berichten: 424
Geregistreerd: 13 feb 2015, 15:37
Woonplaats: Alhaurin el Grande/Andalucia
Roepnaam: harm
Type wagen: 300SEL
Bouwjaar: 1990
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 190E 2.0
560SL


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Wimada » 17 okt 2015, 09:59

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/154900/Ol ... rgiftigingHet is maar net hoe je het bekijkt,Dit was toevallig een oldtimer !
Gr. Wim.

Vroeger had ik een hekel aan trouwfeesten met familie, elke keer weer ooms en tantes die me
een por in mijn zij gaven en zeiden: nu jij he?
Ze zijn ermee opgehouden toen ik bij hen hetzelfde deed op begrafenissen!
Avatar gebruiker
Wimada
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 3726
Geregistreerd: 10 maart 2009, 23:12
Woonplaats: 's-Hertogenbosch
Roepnaam: Wim
Type wagen: Ander type
Bouwjaar: Nieuwer
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W201 190E classic 1993


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Harm1 » 17 okt 2015, 11:04

Ben ik het mee eens, maar ik ben het niet eens met de kop v/h artikel.
Als er "Auto" etc. had gestaan en daarna "Oldtimer" alla. En wat doet die foto van die motorkap v.e. auto v/d ANWB erbij?
Het is mij verder de moeite niet waard, maar zoals je al schreef "het is maar net hoe je het bekijkt"maar het blijft stigmatiserend vooral tegenwoordig.
mvg. Harm.
Account op speciaal verzoek van Harm aangepast door Beheerder Bram Jansen
eind november 17
Harm1
In Memoriam
 
Berichten: 424
Geregistreerd: 13 feb 2015, 15:37
Woonplaats: Alhaurin el Grande/Andalucia
Roepnaam: harm
Type wagen: 300SEL
Bouwjaar: 1990
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 190E 2.0
560SL


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Weizengelb » 19 okt 2015, 19:22

Nou ja, die oudjes kunnen (vooral bij stationair draaien) wel behoorlijk meer CO uitstoten, in een gesloten garage heb je met een moderne VW een betere kans ;)
Avatar gebruiker
Weizengelb
Silver Boarder
Silver Boarder
 
Berichten: 296
Geregistreerd: 20 okt 2013, 13:06
Woonplaats: Eindhoven
Roepnaam: Math
Type wagen: 500SE
Bouwjaar: 1982
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: w110


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor SanderH » 19 okt 2015, 21:22

Minder uitstoot bij een VW? Slecht voorbeeld of heb je de laatste weken geen kranten gelezen?
SanderH
Silver Boarder
Silver Boarder
 
Berichten: 302
Geregistreerd: 06 apr 2012, 19:54
Woonplaats: Leuvenheim
Roepnaam: Sander
Type wagen: 500SEL
Bouwjaar: 1986
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Alfa Romeo Spider 1600 1975
Volvo 850 T-5R, Alfa Romeo 166, Subaru Impreza GTT.


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor RD500SEC » 19 okt 2015, 21:27

;) ;) ;)
Met vriendelijke groet, Richard
Avatar gebruiker
RD500SEC
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 1273
Geregistreerd: 03 aug 2011, 21:47
Woonplaats: Gem. Schagen
Roepnaam: Richard
Type wagen: 500SEC
Bouwjaar: 1985
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 190E 2.6 aut.


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Weizengelb » 20 okt 2015, 21:33

Nou, zo erg zal het niet zijn. Vooral een papieren tijger. Volgens mij ging het vooral om de uitstoot van stikstofoxiden bij het vragen van veel vermogen. Een paar jaar oudere auto zal al snel vuiler zijn.

Het zou een beter idee zijn om sterk rokende auto's (door defecten aan de injectie) te beboeten :think:
Avatar gebruiker
Weizengelb
Silver Boarder
Silver Boarder
 
Berichten: 296
Geregistreerd: 20 okt 2013, 13:06
Woonplaats: Eindhoven
Roepnaam: Math
Type wagen: 500SE
Bouwjaar: 1982
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: w110


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Gerko » 20 okt 2015, 22:20

Nee geen papieren tijger! Een sjoemel VW is vuiler dan een oldtimer...
Ik ben niks nieuwsgierig, maar ik wil gewoon alles weten!
Avatar gebruiker
Gerko
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 707
Geregistreerd: 21 aug 2012, 12:45
Woonplaats: Veluwe
Roepnaam: Gerko
Type wagen: 300SDL
Bouwjaar: 1986
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Mazda 5 1.8 16v 2005 gezinsauto
Renault Kangoo 1.4, past brommer achterin :-)
Tomos 2L custom 1964
Puch M50 racing in restauratie
Puch MS50V sport 1972 (project)
Puch M50 SE opknapper
Puch VZ50R 1972


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Weizengelb » 06 nov 2015, 14:06

Vreemd genoeg kan een auto door meer stikstofoxide uit te stoten juist zuiniger worden en zo minder CO2 uitstoten. Een schonere auto kan daardoor juist meer verbruiken en meer CO2 uitstoten :roll:

Maar een oldtimer schoner dan een nieuwe auto, zal niet zo gauw van toepassing zijn, vooral niet bij oldtimers met V8 motoren of over welke oldtimers hebben we het dan? Misschien een goed afgestelde eend ;)
Avatar gebruiker
Weizengelb
Silver Boarder
Silver Boarder
 
Berichten: 296
Geregistreerd: 20 okt 2013, 13:06
Woonplaats: Eindhoven
Roepnaam: Math
Type wagen: 500SE
Bouwjaar: 1982
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: w110


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor RD500SEC » 06 nov 2015, 14:21

In de VS is een auto "schoon" als hij weinig NOx uitstoot.
In Europa is een lage CO2 uitstoot nodig om "schoon" te zijn.
In Nederland is een oldtimer "vuil" ongeacht de uitstoot :twisted:
Met vriendelijke groet, Richard
Avatar gebruiker
RD500SEC
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 1273
Geregistreerd: 03 aug 2011, 21:47
Woonplaats: Gem. Schagen
Roepnaam: Richard
Type wagen: 500SEC
Bouwjaar: 1985
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 190E 2.6 aut.


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor 126 » 06 nov 2015, 14:40

Dankzij de nieuwe regeling heeft bijna iedereen zijn LPG uit zijn oldtimer onder de 40 jaar eruit gegooid.
Hoezo we hebben minder vervuilende oldtimers op de weg :evil: :!: :!: :!:
Doe maar gek gewoon kan altijd nog!
Aso bakken bestaan niet,aso rijders wel!
Avatar gebruiker
126
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 870
Geregistreerd: 22 mei 2012, 18:29
Woonplaats: Venlo
Roepnaam: Frank
Type wagen: 500SEL
Bouwjaar: 1984
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Hyundai Tucson 2.7 V6 LPG3


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Bram Jansen » 06 nov 2015, 15:33

Gespot op een andere Wclub. Een mooi verhaal wat ik niemand wil onthouden.
Jammer dat zulke verhalen slecht of helemaal niet openbaar worden.

Het probleem zit m in of bij de mens. Als je het niet ziet is het er niet. Wordt het niet verteld weet men het niet.
Onder andere, onze diesels zijn idd viespeukjes. Ze stinken en een pluim is zichtbaar.

Vandaar de grote aversie tegen deze legendarche en robuuste "tank" . Onder druk van de milieulobby zijn de automotoren efficiënter gemaakt.
Compressie en bedrijfstemperatuur verhoogt. Verstelbare nokkenas, meerdere inspuit momenten en een pak elektronica. Inclusief de sjoemel software. :lol: En toen waren we op de goede weg. Helaas niets is minder waar.

De hoeveelheid ultra fijnstof is schrikbarend toegenomen. Was het zo dat de roet uit onze pijp door je neusharen uit de geïnhaleerd lucht werd gefilterd, met de nieuwe motoren ben je kansloos.

Zelfs het absoluutfilter gebruikt bij asbest saneringen houd deze fijnstof niet tegen.
Het zit niet in je neusharen, je longen nee het gaat rechtstreeks je bloedbaan in. Alles wat ademd krijgt er last mee.

Maar je ziet het niet. En de onkundige is overtuigt dat het er dan ook niet is.
Avatar gebruiker
Bram Jansen
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 1341
Geregistreerd: 16 jul 2013, 09:47
Woonplaats: Dit forum
Type wagen: N.n.b.
Bouwjaar: N.n.b.
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W201 190E 2.6 1991, S211 E CDI Turbo 2006


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Gerko » 06 nov 2015, 22:34

Zo is het maar net! Het is heel goed dat we op het milieu letten. We worden alleen voor de gek gehouden.

Een roetfilter zorgt niet voor een schoner milieu want tijdens het regenereren komt de roet alsnog in het milieu!
De auto's verbruiken fors meer brandstof dan nodig door allerlei milieu maatregelen. Een bus met leeggehaald roetfilter word 10% zuiniger! Wat is nu goed voor het milieu? Denk daar maar eens over over na!

Bovendien heb ik al heel wat ellende gezien veroorzaakt door roetfilters: kapotte turbo's, lekke koppakking, compleet doorgebrande koppakking, motoren die in de soep lopen door teveel aan diesel in de motorolie als gevolg van regenereren, gesmolten inlaatspruitstukken, noem maar op. En wie mag het betalen? De consument! Laat die geiten wollen sokken milieu activisten eens nadenken! We worden verplicht om technisch onmogelijke dingen te monteren en vervolgens draait de consument op voor de schade en een te hoog verbruik! Maar ja de overheid vangt wel accijns en btw! Terwijl het milieu er NIET schoner op word. Ik voel me bedonderd... Door de overheid, op meerdere fronten!
Ik ben niks nieuwsgierig, maar ik wil gewoon alles weten!
Avatar gebruiker
Gerko
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 707
Geregistreerd: 21 aug 2012, 12:45
Woonplaats: Veluwe
Roepnaam: Gerko
Type wagen: 300SDL
Bouwjaar: 1986
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Mazda 5 1.8 16v 2005 gezinsauto
Renault Kangoo 1.4, past brommer achterin :-)
Tomos 2L custom 1964
Puch M50 racing in restauratie
Puch MS50V sport 1972 (project)
Puch M50 SE opknapper
Puch VZ50R 1972


Re: Vervuilende auto !

Berichtdoor Martijn75 » 07 nov 2015, 11:56

Kan mij helemaal vinden in het verhaal van Gerko hierboven.

Ik rij al jaren Volkswagen bedrijfsauto's,de laatste jaren bedien ik mij van een Crafter 180 PK.
Sinds vorig jaar Februari weer een nieuwe,deze keer een vier cilinder TDI omdat de vijfcilinder niet meer geleverd wordt?

Hoe dan ook,het zuipt 1:3 en nu pas geleden is de multiriem voor de tweede gebroken,dit resulteerde erin dat er een stuk tussen de distributieriem terecht kwam,blok van tijd af en finaal in elkaar gelopen.
Dus amper een jaar oud en nog geen 95.000 km kwam er een nieuw blok in,sinds die tijd schiet ie om de haverklap in de noodloop door problemen met o.a de turbo,luchtmassameter,en een verstopt roetfilter,en turboslangen die zichzelf als een ballon opblazen.

De vijfcilinder voorgangers waren niet veel beter,liepen meestal tussen de 100.000 en 150.000 km in elkaar,met voor die tijd meerdere turbo's,versnellingsbakken enz die kapot gaan.

Sprinter ook gehad,maar die krijgen uiteindelijk de zelfde problemen,alhoewel dit meestal pas bij 150.000 km plus gebeurd.
Volgende keer gaan we eens serieus bij Ford kijken,scheelt alleen al €300.- p/m op de leaseprijs dus dan hoeft ie theoretisch ook maar de helf van de km mee te gaan,speel je nog quitte. :mrgreen:
Avatar gebruiker
Martijn75
Gold Boarder
Gold Boarder
 
Berichten: 552
Geregistreerd: 25 jan 2013, 08:17
Roepnaam: Martijn
Type wagen: Ander type
Bouwjaar: Nieuwer
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: C219 2006 Volvo V70 2.5 T 2004

Vorige

Keer terug naar W126 - Van alles wat....

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten