W126Club.nl

Alles over de Mercedes W126

Het is nu 21 sep 2018, 10:56

LPG bougies? Ervaring??

Specifieke zaken omtrent het rijden op LPG kunnen hier geplaatst worden zodat we alle zaken omtrent LPG hier verzameld hebben staan.

Moderators: Neerven, Bram Jansen

Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Leeflang » 22 maart 2013, 14:32

Wimada schreef:
Mercedes-Benz-onderdelen
▶ Advertentie 656624260


Prijzen vallen mee moet ik zeggen ?
Zijn dit de Bougies waar jullie het over hebben hier ?

Gr.. Wim

Er zijn verschillende uitvoeringen, lees ook ngk-bougies-ngk-bp6es-vs-laser-line-t6117.html eens.
Optimum aut nihil.
How-To index.
Avatar gebruiker
Leeflang
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 6118
Geregistreerd: 29 okt 2010, 00:11
Woonplaats: Twente
Type wagen: 380SEC
Bouwjaar: 1983
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 560 motor


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Buurman » 23 maart 2013, 14:15

Harm zei : Wat ik wel opmerkelijk vond is dat de bougies vd rechterbank (als je id auto zit) bijna los erin zaten, bougiesleutel erop en hoefde helemaal geen kracht te zetten, net of ze bijna los zaten.........

Ja kan wel kloppen, op doosje NGK staat plaatje met "gebruiksaanwijzing.
Lijkt mij handvast daarna 1/16 slag erbij.
Ik haalde ze gisteren er ook zo los uit, zou toch vaster moeten zitten dacht ik, totdat ik doosje "las" .
Zo zie je maar eerst de gebruiksaanwijzing lezen.

En ze mogen dus niet in je vliegtuig..... :D
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.
Buurman
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 1099
Geregistreerd: 01 jun 2012, 15:57
Woonplaats: Omg. Schagen
Roepnaam: Emile
Type wagen: N.n.b.
Bouwjaar: N.n.b.
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Citroën C1
Jeep Cherokee 4.0 1989


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Leeflang » 23 maart 2013, 15:12

Als het goed is heb je bougies met een ring, zoals op het rechter deel van het plaatje.
1/2 tot 2/3 slag dus.

Volgens het werkplaatshandboek 25 tot 30 Nm.
Optimum aut nihil.
How-To index.
Avatar gebruiker
Leeflang
Diamant Boarder
Diamant Boarder
 
Berichten: 6118
Geregistreerd: 29 okt 2010, 00:11
Woonplaats: Twente
Type wagen: 380SEC
Bouwjaar: 1983
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 560 motor


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Panzerkampfwagen » 23 maart 2013, 17:15

zelf verwijderd, vergeten door mod denk ik... :shhh:
Laatst bijgewerkt door Panzerkampfwagen op 24 maart 2013, 10:31, in totaal 3 keer bewerkt.
Groet Harm

Afbeelding
Avatar gebruiker
Panzerkampfwagen
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 1182
Geregistreerd: 15 mei 2010, 19:29
Woonplaats: Zwolle
Roepnaam: Harm
Type wagen: 380SEC
Bouwjaar: 1983
LPG: Ja


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Buurman » 23 maart 2013, 17:17

Ja, kan ook.
De oude waren met ring, maar zaten ook vrij los.
Ook maar even momentsleuteltje erbij pakken.
Nu ga ik twijfelen of de nieuwe met of zonder ring waren, chips, toch nog naar buiten....
Buurman
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 1099
Geregistreerd: 01 jun 2012, 15:57
Woonplaats: Omg. Schagen
Roepnaam: Emile
Type wagen: N.n.b.
Bouwjaar: N.n.b.
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Citroën C1
Jeep Cherokee 4.0 1989


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Panzerkampfwagen » 27 maart 2013, 10:58

Benzhans2 schreef:Wij hebben op dit moment de normale NGKBP6ES en de opvolger daarvan. Dat is de V line BP6E.

Kosten geen drol en werken prima.



Duidelijk neem de eerst genoemde, ga ze zo ophalen, liggen op me te wachten..€3,13 incl btw stuk. :pray:
Groet Harm

Afbeelding
Avatar gebruiker
Panzerkampfwagen
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 1182
Geregistreerd: 15 mei 2010, 19:29
Woonplaats: Zwolle
Roepnaam: Harm
Type wagen: 380SEC
Bouwjaar: 1983
LPG: Ja


Re: LPG bougies? Ervaring??

Berichtdoor Buurman » 27 maart 2013, 16:54

Hier, 2.75= p.s. kun je gewoon thuis blijven en liggen ze overmorgen op je matje.

http://www.steronderdelen.nl/ProduktInfo.php?Produkt=NGK%20BOUGIE%20W126&Cat=8
Buurman
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 1099
Geregistreerd: 01 jun 2012, 15:57
Woonplaats: Omg. Schagen
Roepnaam: Emile
Type wagen: N.n.b.
Bouwjaar: N.n.b.
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Citroën C1
Jeep Cherokee 4.0 1989

Vorige

Keer terug naar LPG Specifiek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten